Gastrobutiken är bäst

Om Oss

Välkomna till Gastro Sweden Tech AB

FÖRETAGETS HISTORIA

1997-2003:

Företaget startades för mer än 20 år sedan med inriktning service och reparationer av restaurangutrustning. Det var då Thomas Strandhagen som var huvudpersonen i företaget som då var ett handelsbolag under namnet Miljö Forum i Kristianstad. Viss försäljning av restaurangmaskiner via svenska leverantörer skedde givetvis också under denna period. Några år senare kom dotter, Cecilia, och sonen, Anders, in i företaget efter avslutat gymnasiet. Företaget är alltså ett familjeägt företag i andra generationen.

2010-2013:

Barnen tog över företaget och passade då på att ombilda det till ett aktiebolag med lika stor del var. Cecilia sköter ekonomi och Anders sköter försäljning. Samtidigt under 2010 började import av restaurangutrustning för att kunna pressa priser och få en fördel på den svenska marknaden. 2013 beslutade Anders att starta e-handel via www.gastrobutiken.se. Försäljningen över internet är en stadigt växande marknad och genom att ligga i framkant har Gastro Sweden Tech stabilt kunnat öka omsättningen. Bilden nedanför visar tydligt hur gastrobutiken.se ökar den direkta försäljningen via hemsidan.

2013-2016:

Satsningen på e-handel via www.gastrobutiken.se har slagit väl ut och hemsidan utvecklas konstant. Fler och fler produkter tillkommer för varje dag. Mottot med hemsidan är att "vi ska bli det självklara valet för våra kunder när dom ska köpa ny utrustning". Våra kunder som har varit med sedan starten av webshoppen kan tydligt se utvecklingen. 

 

Ökad omsättning via e-handel

 

VILKA ÄR VI?

Gastro Sweden Tech är ett familjeägt företag med inriktning försäljning av restaurangutrustning. Vi arbetar hela tiden med förbättringar på vår webshop som drivs under namnet gastrobutiken.se. Vi marknadsförs som GASTROTECH. I företaget jobbar Anders Strandhagen som är ansvarig för försäljning, inköp och e-handel samt marknadsföring av hemsidan. Cecilia Strandhagen är ansvarig för ekonomi och lager. Ola Rolandsson är vår servicetekniker som sköter alla lokala garantiåtgärder samt reparationer av restaurangmaskiner som kunder i vårt närområde har. Thomas Strandhagen som byggde upp företaget arbetar med reparationer samt kundkontakt. Genom våra tydliga uppdelade ansvarsområden kan du som kund få bra och snabb service oavsett vilken fråga du har.

FRAMTIDSVISIONER

Vårt motto är att "en nöjd kund är den bästa reklamen". Det är genomgående i vår verksamhet, allt från samtalet över telefon, leverans av dina produkter till hur du blir bemött när något går fel. Vi försöker alltid ge våra kunder det där lilla extra som gör att dom känner sig trygga hos oss. Att tydligt visa vad som gäller och på ett transparent sätt visa hur vi jobbar kan du vara trygg som kund hos oss.
Vi jobbar mot att bli det självklara valet för dig som kund när du ska köpa ny restaurangutrustning på nätet. Vi har tillsammans med Wasa Kredit tagit fram en leasing som du kan signera digitalt direkt när du handlar på vår hemsida www.gastrobutiken.se. Hela tiden utvecklas vår hemsida och förbättringar görs konstant. Det är detta som är framtiden och vi ska ligga i framkant när det gäller försäljning av restaurangmaskiner online. 

VARFÖR GASTROTECH

Gastronomi, av grekiskans gastros, "mage", är läran om sambandet mellan mat och kultur. En gastronomisk person, en gastronom, är en person som är intresserad av mat och är expert på ämnet. Själva intresset ligger alltså inte i att äta maten, utan mer i hur maten är tillagad.
Tech behöver knappast någon större förklaring då det helt enkelt är hämtat från engelskans technology. Vi säljer alltså teknisk utrustning för matlagning.

FÖRETAGSINFORMATION

Gastro Sweden Tech AB
Industrigatan 24
291 36 Kristianstad

Org nr: 556798-1203
VAT: SE556798120301

Tel: 044-109200

E-Mail: info[at]gastrotech.se

Kontakta oss personligen HÄR