Gastrobutiken är bäst

Klarna faktura 14/30 dagar

Klassikern bland enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar.
Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt.
Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen.
Det tillkommer en administrativ avgift på 39,20kr exkl moms. 

Faktura 14 dagar

Erbjuds till privatpersoner och enskild firma.

Faktura 30 dagar

Erbjuds endast till Aktiebolag och Handelsbolag.

Ekonomisk förening?

Ibland kan det vara problem med att Klarna inte tar krediter på ekonomiska föreningar eller liknande, kontakta då oss så ordnar vi med faktura på 10 eller 30 dagar. 

Har du frågor angående Klarna får du svar direkt: 08 - 120 120 10 eller genom att klicka här

 

VISA/Mastercard

Betala enkelt och säkert med ditt VISA eller Mastercard med Payson betaltjänst. Säker hantering av dina kortuppgifter.
Här tillkommer inga extra administrationsavgifter. Max belopp som kan dras från ditt kontokort är 15 000 kronor.
Vid högre ordervärde än så rekommenderar vi därför Klarna faktura eller förskottsfaktura.

Wasa kredit Leasing av restaurangmaskiner

Du ansöker enkelt själv via vår hemsida och Wasa Kredit checkout. Du väljer själv hur många månader du vill ha din leasing på och du signerar enkelt med Mobilt BankID. Om du INTE signerar avtalet så registreras inte ordern. Det tillkommer en administrativ avgift och en uppläggningsavgift. Dessa avgifter kan du se innan du undertecknar avtalet med ditt mobila BankID.

Man kan välja leasingens löptid på:

12 månader
24 månader
36 månader
48 månader
60 månader

Aktuell ränta och månadskostnad varierar och redovisas tydligt innan du signerar avtalet. Tänk på att det är firmatecknare som måste signera med sitt mobila BankID.

 

Leasing

Leasing är ett sätt att finansiera en persons eller ett företags fordonmaskiner eller inventarier. Så kallad finansiell leasing går ut på att leverantören säljer sina produkter till ett leasingbolag som i sin tur hyr ut dem till slutanvändaren. Leasingavgiften beräknas utifrån finansiella parametrar såsom varans pris, avtalets löptidrestvärde efter löptidens utgång, räntaförsäkringskostnad m m. Så kallad "sale and lease back" går ut på att ägaren till egendom säljer denna till ett företag och hyr den sedan omedelbart tillbaka. Ofta förenas avtalet med ett villkor om att hyrestagaren ska få köpa egendomen vid leasetidens utgång. Hyra och återköpspris beräknas efter detta.

På svenska kan man också säga långtidshyra. Vissa företag gör skillnad på leasing och långtidshyra, men distinktionen finns varken i allmänt språkbruk eller i lagstiftningen.

 Fördelar med leasing

  • Skatteavdrag (gällar endast none-true lease)

  • Inga återförsäljningskostnader

  • Man specialiserar sig på sin kärnverksamhet

  • Skuldsättningsgraden kan ökas på grund av minskade distress costs

  • Ingen transfereringsrisk - Leasingföretaget står för risken

  • Ökad motivation - då leasingföretaget har incitament för att leverera/producera högklassiga produkter för att köparna ska återvända till företaget

  • Främjar mindre företag/organisationer i deras utbreddningsmetod

 

Gastrotech Förskottsfaktura

Vi skickar förskottsfaktura via den e-mail du angivit vid din beställning. När vi fått betalningen för din order skickar vi din beställning.
Observera att det kan ta någon bankdag innan vi kan se din inbetalning och därför kan det också ta någon dag extra för dig att få din beställning.
Fördelen med förskottsfaktura är att det inte finns någon gräns för ordervärde. Det tillkommer en administrativ avgift på 49kr exkl moms.