Kundsupport

Kontakta oss

Företag | Privat

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
BM-704 E.JPG

Vattenbad

Vattenbad & Sous Vide

Här hittar du vattenbad för restaurang & storkök i olika storlekar. Det finns vattenbad för en kantin och för två kantiner i delade baljor. Vattenbad med eller utan tappkran i fronten.

Du hittar också Sous vide och slow cooker från Champion som vunnit bäst i test. Champion slow cooker och sous vide är anpassade för privata köket men fungerar även vid sparsam användning i restaurang.

- Välj vattenbad eller Sous Vide -

Filtrera Sortera
Antal artiklar 14
Saldoikon
Varumärke
Bredd (mm)
Djup (mm)
Höjd (mm)
Färg/material
Info
Info
RM Gastro REDFOX 600 Vattenbad, BM-30-EL
rm-png.png
Pris exkl.5 940
Rek. pris5 940
RM Gastro REDFOX 600 Vattenbad, BM-60-EL
rm-png.png
Pris exkl.10 800
Rek. pris10 800
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/04 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
Pris exkl.12 480
Rek. pris12 480
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/08 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
Pris exkl.18 120
Rek. pris18 120
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/40 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
Pris exkl.15 960
Rek. pris15 960
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/80 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
Pris exkl.22 800
Rek. pris22 800
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN1/1-200mm BM-704-E
rm-png.png
Pris exkl.14 280
Rek. pris14 280
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN1/1-200mm BM-740-E
rm-png.png
Pris exkl.18 480
Rek. pris18 480
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-708-E
rm-png.png
Pris exkl.20 280
Rek. pris20 280
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-780-E
rm-png.png
Pris exkl.25 680
Rek. pris25 680
Sous Vide Precision Circulator
champion-logo.png
Pris exkl.1 195.08
Rek. pris1 195.08
Vattenbadsvärmeri Wery BME 64
wery logo.jpg
Pris exkl.15 800
Rek. pris15 800
Vattenbadsvärmeri Wery BME 66
wery logo.jpg
Pris exkl.19 900
Rek. pris19 900
Vattenbadsvärmeri Wery BME 68
wery logo.jpg
Pris exkl.23 100
Rek. pris23 100

Sous Vide

Otroligt populärt sätt att tillaga mat. Med hjälp av en cirkulator kan du köra sous vide. Sous vide är ett fransk ord som egentligen betyder "under vakuum". Man vakuumförpackar altså mat i en värmebeständig vakuumpåse med hjälp av en maskin som suger ut luften från påsen och försluter den. Sedan stoppar man ner påsen med köttet i ett vattenbad med en sous vide maskin eller cirkulator som det egentligen är. Man ställer in en exakt temperatur och låter köttet värmas långsamt och länge för att bli riktigt mört.

Man kan även använda en vakuumförpackare för att marinera kött. Du marinerar på oerhört kort tid tack vare vakuum. Lägg i köttet och kryddor eller marinad efter önskemål. Vakuumförpacka och efter bara en timme har köttet dragit åt sig av de härliga kryddorna.