Handlar du som privatperson eller företag?
13 oktober 2025
Kantinen, även känd som Gastronorm-kantin, är en av de mest oumbärliga komponenterna i ett professionellt kök. I den här guiden går vi igenom allt du behöver veta om storlekar, material och användningsområden för att optimera ditt köksflöde.
Underhåll är oerhört viktigt för att öka livslängden på dina produkter, sänka driftkostnader och slippa dyra reparationer. Läs vår guide om hur du enkelt själv kan rengöra kondensorn på dina restaurangkylar, frysskåp och kylbänkar i restaurangköket.
14 oktober 2025
En enkel, men komplett guide för att välja rätt kombiugn till ditt restaurangkök. Vad du behöver tänka på innan du investerar i kökets hjärta. Välj rätt restaurangugn med omsorg.
Hur kopplar man in en 3-fas anslutningskabel i en restaurangmaskin? Här förklarar vi hur man gör, men också varför en behörig elektriker ska göra det.
21 oktober 2025
Vi har jämfört 3 olika modeller av stekpannor som är 28 cm och med någon form av non-stick beläggning. Läs vilken modell som vi anser vara den bästa stekpannan.
22 oktober 2025
Vilken fritös ger dig mest effekt för pengarna? Vilken fritös har högst total effekt? Vilken fritös ska du köpa om du vill hitta den billigaste professionella fritösen? Vi har svaren på dessa tre frågor i vår guide till den bästa fritösen.
24 oktober 2025
Hur slipar man en kebabkniv? Vilka sätt finns och är mest effektiva? Vi förklarar och visar hur du slipar bladet på din kebabkniv.
28 oktober 2025
Restaurangdiskmaskinerna går en rond mot varandra. Vilken diskmaskin av huvmodell är egentligen bäst? Vi har jämfört den klassiska och väletablerade Wexiödisk WD-6 mot Italienska uppstickaren Smeg SPH505
29 oktober 2025
Här har vi jämfört Kombiugnar i premiumsegmentet. En kombiugn alla restauranger bör ha i sitt restaurangkök. Vad skiljer en Retigo Blue Vision mot en Rational iCombi Pro? Läs vår jämförelse!
Varför är klimatklass på kylskåp viktigt? Varför ska jag leta efter det? Här förklarar vi varför denna detalj är så viktig och varför du ska sluta bry dig om volymen i skåpet och fokusera mer på klimatklass och energiklass.
Vi förklarar varför du ska välja en ny stekhäll med "Durable chrome" eller hårdkrom. Vilka fördelar det är med den kromade stekytan jömfört med vanlig stålhäll.
7 november 2025
En komplett guide på hur man bör hälla upp vin i vinglas och vid vilka temperaturer du bör servera olika viner. Små enkla knep förhöjer upplevelsen av vinet för dina gäster. Bli snabbt ett vinproffs med denna enkla guide.
Vilken temperatur ska man servera olika öl vid? Vilket typ av glas ska man ha till öl? Här går vi genom en grundläggande guide om hur du serverar öl i rätt glas och vid rätt temperatur för att höja smakupplevelsen.
Melamin är snyggt men känsligt! Lär dig sköta dina fat rätt för att undvika sprickor, repor och värmeskador. Läs guiden för längre hållbarhet i restaurangen.
12 november 2025
Vi reder ut skillnad på effekt (kW) och förbrukning (kWh) och även vilka maskiner i restaurangen som är stora energislukare. Hur kan du göra för att spara pengar och miljö?
Vi skickar lagervaror samma dag
Experthjälp via telefon & mail
Säkra betalningar & dataskydd
4.8 av 5 i betyg