Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
WD-6.jpg

Diskmaskin huvmodell

Diskmaskin Huvmodell

Stora effektiva diskmaskiner för restaurang och storkök. En diskmaskin med huv diskar färdigt ett diskprogram på endast 90 sekunder med ett skinande resultat. Vissa huvdiskmaskiner har flera program och även självrengöring/spolning. På Gastrobutiken.se kan du hitta olika modeller av restaurangdiskmaskiner för att passa till din verksamhet oavsett om det är en liten pizzeria, café eller en större restaurang.

Här finner du Wexiödisk och SMEG restaurangdiskmaskiner.

- Välj Restaurangdiskmaskin -

Filtrera Sortera
Antal artiklar 6
Varumärke
Bredd (mm)
Djup (mm)
Höjd (mm)
Färg/material
Info
Info
SMEG Diskmaskin HTY505D
smeg_logo.jpg
HTY505D
Ej i lager
67 000
Rek. pris83 750
Rabatt i %20.00
Smeg diskmaskin med ångåtervinning
70 600
Rek. pris88 250
Rabatt i %20.00
Smeg huvdiskmaskin SPH505
SPH505
Ej i lager
67 000
Rek. pris83 750
Rabatt i %20.00
Wexiödisk diskmaskin WD-6
wexiologo.jpg
WD-6-9,9KW
Ej i lager, beställd
57 855
Rek. pris82 650
Rabatt i %30.00
Wexiödisk diskmaskin WD-6C
wexiologo.jpg
45 736.25
Rek. pris65 337.50
Rabatt i %30.00
Wexiödisk WD-7
wexiologo.jpg
WD-7
Ej i lager
67 357.50
Rek. pris96 225
Rabatt i %30.00

Bra att tänka på när du ska köpa en ny restaurangdiskmaskin:

Det är givetvis viktigt att tänka på så att diskmaskinen får plats i det utrymmet du ska ha den i. Det många inte alltid tänker på är att räkna med inmatningsbänk och utmatningsbänk. Att ha någon stans att ställa och skölja av den smutsiga disken samt att enkelt kunna dra ut den färdiga, rena disken utan att behöva lyfta och slita onödigt mycket. En bra spolanordning är också bra att investera i.

Ventilation är också viktigt när du har en stor huvdiskmaskin. Om inte ångan som blir vid diskningen försvinenr så torkar inte diskgodset så snabbt som det ska. Det resulterar i rinnmärken på glas och kalkfläckar på besticken. Det är tråkigt för gästerna att uppleva en fin restaurang med "smutsig" dukning. Det är också onödigt att betala en diskare eller servitris för att stå och polera vinglas och bestick i onödan. Se till att ha bra utsug i ventilationskåpan till diskmaskinen för att undvika detta.

Det är tre viktiga saker att tänka på när man ska installera en ny restaurangdiskmaskin. El, vatten och avlopp. Se till att det finns tillräckligt med ström där diskmaskinen ska installeras. I vanliga fall räcker det med ett 16A 3-fasuttag eller en säkerhetsbrytare. Alla restaurangdiskmaskiner BÖR installeras med varmvatten och minst 15mm rör för att få ett bra vattenflöde samt att man sparar energi. En restaurangdiskmaskin värmer upp sköljvattnet med ett värmeelement medans fastigheten oftast har ett mer energieffektivt sätt att värma upp vattnet på. Genom att ansluta restaurangdiskmaskinen till varmvatten kortar man dessutom ner tiden mellan varje diskning för uppvärmning. De flesta huvdiskmaskiner saknar avloppspump. De töms oftast direkt ner i en golvbrunn med vattenlås. Behöver din nya diskmaskin en avloppspump installerad direkt från fabrik? Kontakta då oss så hjälper vi er att välja till detta.

Diskmedel och torkmedel är en annan viktig faktor för att det ska bli rent. En huvdiskmaskin diskar på endast 90-180 sekunder, beroende på valt program. Det är oerhört mycket snabbare än en diskmaskin man har hemma i hushållet. Disktiden är en viktig del för att det ska bli rent. Om tiden är mycket kortare gäller det att ha effektivt diskmedel med tillräcklig dosering för att få ett skinande resultat. Diskmedelsdosering ingår oftast INTE vid köp av en restaurangdiskmaskin av huvmodell jämfört med en underbänkdiskmaskin där det oftast ingår. Det är därför viktigt att kontakta en lokal diskmedelsleverantör för att få råd i vilken typ av doseringsutrustning du ska ha.

Gastrobutiken.se samabetar med Svenska Diskbolaget och dess lokala återförsäljare i hela Sverige.