Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
BM-704 E.JPG

Vattenbad

Vattenbad & Sous Vide

Här hittar du vattenbad för restaurang & storkök i olika storlekar. Det finns vattenbad för en kantin och för två kantiner i delade baljor. Vattenbad med eller utan tappkran i fronten.

Du hittar också Sous vide och slow cooker från Champion som vunnit bäst i test. Champion slow cooker och sous vide är anpassade för privata köket men fungerar även vid sparsam användning i restaurang.

- Välj vattenbad eller Sous Vide -

Filtrera Sortera
Antal artiklar 17
Varumärke
Bredd (mm)
Djup (mm)
Höjd (mm)
Färg/material
Info
Info
RM Gastro REDFOX 600 Vattenbad, BM-30-EL
rm-png.png
6 343.13
Ord. pris7 462.50
RM Gastro REDFOX 600 Vattenbad, BM-60-EL
rm-png.png
11 549.38
Ord. pris13 587.50
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/04 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
14 407.50
Ord. pris16 950
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/80 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
25 882.50
Ord. pris30 450
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/40 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
18 105
Ord. pris21 300
RM Gastro Redfox 700 - BM 70/08 E Vattenbad/värmeri
logo-marki-rm.png
21 292.50
Ord. pris25 050
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN1/1-200mm BM-704-E
rm-png.png
15 268.13
Ord. pris17 962.50
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-708-E
rm-png.png
21 685.63
Ord. pris25 512.50
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN1/1-200mm BM-740-E
rm-png.png
19 762.50
Ord. pris23 250
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-780-E
rm-png.png
27 593.13
Ord. pris32 462.50
Vattenbadsvärmeri Wery BME 64
wery logo.jpg
16 256.25
Ord. pris19 125
Vattenbadsvärmeri Wery BME 66
wery logo.jpg
20 612.50
Ord. pris24 250
Vattenbadsvärmeri Wery BME 68
wery logo.jpg
23 800
Ord. pris28 000
Slowcooker 4,5l
champion-logo.png
CHSC110
I lager
573.85
Slowcooker 6,5l
champion-logo.png
CHSC210
I lager
688.85
Slowcooker 6,5 liter Mattsvart
champion-logo.png
688.85
Sous Vide Precision Circulator
champion-logo.png
1 493.85

Sous Vide

Otroligt populärt sätt att tillaga mat. Med hjälp av en cirkulator kan du köra sous vide. Sous vide är ett fransk ord som egentligen betyder "under vakuum". Man vakuumförpackar altså mat i en värmebeständig vakuumpåse med hjälp av en maskin som suger ut luften från påsen och försluter den. Sedan stoppar man ner påsen med köttet i ett vattenbad med en sous vide maskin eller cirkulator som det egentligen är. Man ställer in en exakt temperatur och låter köttet värmas långsamt och länge för att bli riktigt mört.

Man kan även använda en vakuumförpackare för att marinera kött. Du marinerar på oerhört kort tid tack vare vakuum. Lägg i köttet och kryddor eller marinad efter önskemål. Vakuumförpacka och efter bara en timme har köttet dragit åt sig av de härliga kryddorna.