Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
BM-704 E.JPG

Vattenbad & Sous Vide

Här hittar du vattenbad för restaurang & storkök i olika storlekar. Det finns vattenbad för en kantin och för två kantiner i delade baljor. Vattenbad med eller utan tappkran i fronten.

Du hittar också Sous vide och slow cooker från Champion som vunnit bäst i test. Champion slow cooker och sous vide är anpassade för privata köket men fungerar även vid sparsam användning i restaurang.

- Välj vattenbad eller Sous Vide -

RM Gastro RM 700 Vattenbad GN1/1-200mm BM-704-E
rm-png.png
15.00
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-708-E
rm-png.png
15.00
RM Gastro RM 700 Vattenbad GN2/1-200mm BM-780-E
rm-png.png
15.00
Vattenbadsvärmeri Wery BME 64
wery logo.jpg
20.00
Vattenbadsvärmeri Wery BME 66
wery logo.jpg
20.00
Vattenbadsvärmeri Wery BME 68
wery logo.jpg
20.00
Slowcooker 4,5l
champion-logo.png
5.00
I lager
474.05
499
Slowcooker 6,5l
champion-logo.png
5.00
I lager
569.05
599
Slowcooker 6,5 liter Mattsvart
champion-logo.png
5.00
Sous Vide Precision Circulator
champion-logo.png
5.00
1 234.05
1 299
Sous Vide IPX7 WIFI
champion-logo.png
5.00
1 424.05
1 499

Sous Vide

Otroligt populärt sätt att tillaga mat. Med hjälp av en cirkulator kan du köra sous vide. Sous vide är ett fransk ord som egentligen betyder "under vakuum". Man vakuumförpackar altså mat i en värmebeständig vakuumpåse med hjälp av en maskin som suger ut luften från påsen och försluter den. Sedan stoppar man ner påsen med köttet i ett vattenbad med en sous vide maskin eller cirkulator som det egentligen är. Man ställer in en exakt temperatur och låter köttet värmas långsamt och länge för att bli riktigt mört.

Man kan även använda en vakuumförpackare för att marinera kött. Du marinerar på oerhört kort tid tack vare vakuum. Lägg i köttet och kryddor eller marinad efter önskemål. Vakuumförpacka och efter bara en timme har köttet dragit åt sig av de härliga kryddorna.